Semyon & Tamara

"Op 10 juli zijn wij in Den Helder getrouwd en Patricia was onze BABS. Bij het eerste kennismakingsgesprek merkten we al een duidelijke klik, de keuze was snel gemaakt! Van de informatie die Patricia van ons, familie en vrienden kreeg heeft ze een mooie, grappige speech geschreven. We hadden van te voren afgesproken dat de ceremonie vooral relaxed moest zijn. Het mocht serieus zijn, maar ook zeker humor bevatten. Dat heeft Patricia goed opgepikt. We kregen achteraf veel complimenten over de mooie ceremonie waarbij mensen ook veel gelachen hadden. Wij kijken terug op een prachtige dag, een mooie ceremonie en een lieve BABS!"


Wietse & Dominque

"Lieve Patricia,
Ook via deze weg willen we je enorm bedanken voor de invulling die je aan onze huwelijksvoltrekking hebt gegeven. Vanaf het eerste gesprek tot aan de dag zelf ben je enorm betrokken geweest. Met de input van ons en onze vrienden heb je een prachtige persoonlijke ceremonie voorbereid. Jouw humor in combinatie met je professionele houding heeft gezorgd voor een extra bekroning op deze bijzondere dag."


Wouter & Lesley

"Patricia, bedankt voor de mooie en persoonlijke speech tijdens onze bruiloft. Dit heeft voor ons echt een meerwaarde aan de hele dag gegeven waar we met plezier aan terugdenken."


Youri & Bianca

Wij willen Patricia bedanken voor haar bijzondere bijdrage aan onze onvergetelijke bruiloft. Patricia heeft van de ceremonie iets prachtigs gemaakt. Een persoonlijk authentiek verhaal met een humoristische toets.Wij én onze gasten werden helemaal in ons liefdesverhaal meegezogen. Wat hebben we genoten.Patricia is de geknipte trouwambtenaar, een functie die haar op het lijf geschreven staat. Iemand met een wauw factor, met het hart op de goede plaats!!

Bedankt nog eens!


Frank & Helen

Alles was zo mooi! Zo ontzettend genoten!!!!  Bedankt dat je er was en bedankt voor je zeer geslaagde woorden!


Ivo & Stienske

In juni 2015 zijn wij door Patricia getrouwd.  We zochten iemand met gevoel voor humor en dat is gelukt! Patricia is een gezellige, leuke vrouw. Ze heeft van de ceremonie een heel mooi en persoonlijk moment gemaakt.

Ze had ook aan vrienden van ons gevraagd iets over ons te zeggen. Zo bleef het ook voor ons een verrassing wat er allemaal gezegd zou worden en dat was ontzettend leuk. Het was een prachtige ceremonie met een lach en een traan. We zijn erg blij dat we voor haar hadden gekozen!


Sjon & Monika

Patricia,

Bedankt dat je ons wilde trouwen Je hebt het heel leuk gedaan en we zijn heel blij met je. Het was erg gezellig.


Daan & Jamila

Wij hebben echt een prachtige dag gehad. De gasten vonden de ceremonie net als wij geweldig. De getuigen en wij hadden allemaal een brok in ons keel bij het horen van de verhalen. Je hebt het super overgebracht allemaal. We zijn erg blij dat jij ons kon trouwen. 

Super bedankt hiervoor.


Jim & Britt

Wij willen Patricia bedanken voor de perfecte ceremonie. Mooier hadden we onze huwelijksvoltrekking niet kunnen voorstellen. 
Een mooi persoonlijk verhaal, eentje met een lach en een traan. Wij en onze gasten hebben zeer genoten van u als BABS.


Nico & Kim

Patricia maakt er echt een persoonlijke mooie ceremonie van. Haar oprechte interesse en enthousiaste maken het plaatje compleet! Zij is echt geïnteresseerd in het bruidspaar en denkt ook over veel dingen mee! Zij heeft ons ook wat fijne tips meegegeven, waar we wat mee konden. Een ceremonie vol humor en liefde is het bij ons geworden, zoals wij zijn.
Wij kunnen Patricia echt aan iedereen aanraden!

Patricia nogmaals hartelijk dank voor jou bijdrage aan onze prachtige dag! We hebben zo genoten!


Maarten & Juliëtte

Patricia,

Het was fantastisch, we zijn heel blij met jou! Je hebt er echt een prachtig geheel van gemaakt en iedereen herkende wel een stukje van ons in jouw speech. Er zal nog lang over na worden gepraat. Dank je wel voor je geweldige invulling in onze dag, wij zullen je ieder ander die gaat trouwen aanraden, want je bent echt een verrijking voor het bruidspaar en hun gasten.

Heel veel liefs!


Ronald & Aimee

Patricia,

Wij willen je bedanken voor de warme en de mooie persoonlijke speech met humor en vaart en de fijne sfeer in het Oude Raadhuis. Dus bij deze, heel erg bedankt.

Het was een fantastische dag!


Fred & Angela

 

Bij deze willen we je nog hartelijk danken voor je mooie begeleiding van onze huwelijksceremonie/plechtigheid. Wij waren ontroerd door alle mooie woorden. Het was een intens mooie beleving waar we nog steeds van nagenieten.  En niet alleen wij, ook onze vrienden en familie waren diep geroerd. Dank je wel Patricia, dat jij onze trouwambtenaar hebt willen en kunnen zijn. We waarderen het vanuit onze harten dat je er was.


Wim & Tineke

Patricia,

Wij hebben gisteren een heerlijke dag gehad, genoten van jouw toespraak en lieve woorden.

Bedankt!


Boudewijn & Marieke

Enthousiast, serieus, vriendelijk en humoristisch, dit is Patricia voor ons. Patricia heeft onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Elk woord dat gezegd is door Patricia in haar speech, tijdens onze prachtige ceremonie, komt echt 'binnen'. Dit komt omdat Patricia ontzettend goed luistert in de voorbereidende gesprekken en een mooi 'verhaal' kan maken van alle verworven informatie. Onze gasten en wijzelf hebben genoten van de warme en duidelijke stem met prachtige woorden die ons in de echt hebben verbonden. Wat ons betreft de beste BABS die wij ons hebben kunnen wensen. Patricia is geboren voor dit vak.

Enorm bedankt lieve Patricia.


Bruce & Charmayne

Patricia heeft een hele passende speech gecreëerd. Het heeft onze mooie dag compleet gemaakt. Heel mooi hoe zij onze eigen woorden heeft gemengd met die van onze dierbaren! Vroeger mijn buurvrouw, nu onze trouwambtenaar, we hadden het niet anders gewild, heel bijzonder!